Rollatordansen
"Wie kan lopen, kan ook dansen…" Maar wat nu, als het lopen niet zo makkelijk meer gaat of u moeilijk de balans kan houden tijdens het dansen? En als je toch de kriebels krijgt bij het horen van muziek? Dan biedt rollatordansen en zitdansen u een mogelijkheid om dit toch te kunnen doen. Deze vorm van dansen is zo aangepast dat iedereen kan genieten van dansplezier, maar dan wel voorzien van dat noodzakelijke steuntje.

In de danslessen zullen allerlei dansstijlen aan bod komen, zowel de ballroomdansen (de opzwepende latindansen en de klassieke standaarddansen) en de balzaaldansen (zoals de valeta). Er zullen verscheidene choreografieën aangeleerd worden.

Doelgroep
De cursussen zijn voor alle leeftijden en staan open voor zowel paren als individuele inschrijvingen.

Periode
De cursusperiode loopt het gehele jaar door. Instroom is altijd mogelijk. 

Duur/Kosten
De lessen duren 60 minuten (10 minuten pauze). De kosten bedragen voor een losse les 10 euro en een maanabonnement 34 euro per maand per persoon.

Wanneer
De lessen vinden plaats op de vrijdag om 13.15 uur.

Elke 1e van de maand is er een vrijdansmiddag op de zondag voor het rollatordansen en rolstoeldansen van 12.30 - 14.30 uur


aanmelden verplicht

Docenten
Docenten: Jessica, Jan en Silvia, Linda

De lessen worden gegeven door Jessica. Jessica is een gespecialisserd master geriatrie fysiotherapeut in Zoetermeer. Zij werkt al jaren met ouderen met meerdere aandoeningen. Tevens is zij actief bij de valpreventie en geriatrie netwerk. Daarnaast geeft ze al jaren dansles. Nu wordt het tijd om deze specialismen samen te brengen en ze voor de catagorie die dacht nooit meer te kunnen dansen een alternatief te bieden. Ze is NSRD gediplomeerd.


Laat uw lichamelijke beperkingen niet uw plezier in dansen wegnemen. '' Ook wie moeilijker kan lopen, kan dansen...'

Interesse
Als je graag een keer een kijkje wilt nemen, kom gezellig een keer naar een van onze lessen toe. Dat kan door een mail te sturen om verder af te stemmen.
Opgeven voor de danslessen of een proefles doen (€10,-) Graag aanmelden via onderstaande inschrijfformulier of stuur een mail.