KidsDance
KidsDance 2 t/m 5 jaar is een leuke manier om de allerkleinsten samen met hun ouders met dansen in aanraking te laten komen. Op leuke muziek kunnen kinderen van 2 t/m 5 jaar samen met hun ouders spelenderwijs een half uur lang dansen, springen en swingen.

De KidsDance stijldansen en streetdance 6 t/m 10 jaar is meer gericht op muziekherkenning, choreografie en passen te leren. De stijlen die bij het stijldansen aan bod komen zijn de Latijns Amerikaanse en Standaard dansen. Dit zal met partner gedanst worden. Bij de streetdance zal er solo gedanst worden op populaire nummers. 

Doelgroep

We bieden 3 verschillende KidsDance lessen aan voor kinderen van 2 t/m 5 jaar en van 6 t/m 10 jaar. 

Periode
De cursusperiode loopt van september tot februari en van februari tot juli. En een zomerperiode van juli en augustus. Echter instroom is altijd mogelijk. 

Duur/Kosten
De lessen zijn op de zaterdag en zondagochtend en duren voor de allerkleinsten 30 en voor de oudere kinderen 60 minuten. De bedragen zijn €17,- voor de allerkleinsten en €34,- voor de grotere per maand per persoon.

Wanneer
KidsDance 2 t/m 5 jaar op zaterdag van 9.30 tot 10.00 uur
De KidsDance stijldansen 6 t/m 10 jaar op de zaterdag van 10.15 tot 11.15 uur.
De KidsDance streetdance 6 t/m 10 jaar op de zondag van 11.00 tot 12.00 uur.

Docenten:
Docenten: Jessica, Clemmy, Linda c

Interesse
Als je graag een keer een kijkje wilt nemen, kom gezellig een keer naar een van onze lessen toe. Dat kan door een mail te sturen om verder af te stemmen.
Opgeven voor de danslessen of een proefles doen (€6,- of €12,-) Graag aanmelden via onderstaande inschrijfformulier of stuur een mail.