foto_rollatordansen.JPG

‘’ wie kan lopen, kan ook dansen…’’ Maar wat nu, als het lopen niet zo makkelijk meer gaat of u moeilijk de balans kan houden tijdens het dansen? En als je toch de kriebels krijgt bij het horen van muziek? Dan biedt rollatordansen en zitdansen u een mogelijkheid om dit toch te kunnen doen. Deze vorm van dansen is zo aangepast dat iedereen kan genieten van dansplezier, maar dan wel voorzien van dat noodzakelijke steuntje.

In de danslessen zullen allerlei dansstijlen aan bod komen, zowel de ballroomdansen (de opzwepende latindansen en de klassieke standaarddansen) en de balzaaldansen (zoals de valeta). Er zullen verscheidene choreografieën aangeleerd worden.

De cursussen zijn voor alle leeftijden. Moet u zich aanmelden met partner? Nee. U kunt zich zelf aanmelden, enkele choreografieën zijn zonder partner en voor de duodansen zullen we een danspartner erbij zoeken.

De cursusperiode loopt het gehele jaar door. De lessen vinden plaats op de vrijdag om 13.15 uur en duren 60 minuten (15 minuten pauze). De kosten bedragen voor een losse les 10 euro, voor een kaart van 5 lessen (45 euro) en een maanabonnement 32 euro per maand per persoon. 

De lessen worden gegeven door Jessica. Jessica is een gespecialisserd master geriatrie fysiotherapeut bij PMC Impact in Zoetermeer. Zij werkt al jaren met ouderen met meerdere aandoeningen. Tevens is zij actief bij de valpreventie en geriatrie netwerk. Daarnaast geeft ze al jaren dansles. Nu wordt het tijd om deze specialismen samen te brengen en ze voor de catagorie die dacht nooit meer te kunnen dansen een alternatief te bieden. Ze is NSRD gediplomeerd.

Laat uw lichamelijke beperkingen niet uw plezier in dansen wegnemen. '' Ook wie moeilijker kan lopen, kan dansen...'

Als u graag een keer een kijkje wilt nemen, dan kunt u altijd een proefles meedoen (10 euro)

Wilt u zich opgeven voor de danslessen? Dat kan door een mail te sturen of langs te komen.

Afdrukken E-mailadres